KULUTTAJAT | YRITYKSET | TALOYHTIÖT

Partel Internet

  • Nopea ja luotettava internetyhteys
  • Kuitu kotiin
  • Mobiili missä kuljet

Partelin kuituverkon kautta saat luotettavia ja nopeita laajakaistapalveluja kotiisi. Tarjoamme kuitupalveluja Paraisten keskustan lisäksi myös muutamalle alueelle Kaarinaan, sekä Paraisten, Nauvon ja Korppoon haja-asutusalueille. Monet omakotitalot ovat jo hankkineet KuituKotiin-liittymän ja useimmat taloyhtiöt ovat jo liittyneet Partelin kuituverkkoon. Tarkista saatavuus täältä!

Sekä kiinteät että langattomat tietoliikenneyhteydet ovat välttämättömiä nykypäivänä! Kiinteän yhteyden jaat vain muiden samassa taloudessa olevien kanssa, kun taas mobiiliverkko jaetaan kaikille matkapuhelinverkon käyttäjille. Kotona kiinteä yhteys on ylivoimaisesti turvallisin ja nopein vaihtoehto, kun taas mobiililaajakaista on tarpeen kun surffailet netissä kodin ulkopuolella.

100M

Käyttö

Juuri oikea nopeus sinulle, joka katsot suoratoistopalveluja, kuten Netflixiä, HBO:ta ja paljon muuta. Toimii tietysti hyvin eri palveluiden käyttöön, kuten sähköpostiin, Spotify:hyn ja niin edelleen.

Henkilömäärä

Taloudessasi on oletettavasti 1-2 henkilöä, jotka käyttävät internetiä samaan aikaan.

Peliystävällinen

Suositellaan niille, jotka pelaavat hieman aika ajoin.

200M

Käyttö

Sinulle, joka haluat surffata todella nopeasti. Täydellinen musiikin, elokuvien ja sarjakuvien suoratoistoon useilla laitteilla samanaikaisesti.

Henkilömäärä

Tällä nopeudella taloudessa internettiä voi käyttää samaan aikaan 1-5 henkilöä ilman, että se alkaa tuntua hitaalta.

Peliystävällinen

Suositellaan sinulle, joka pelaat onlinepelejä. Täydellinen 1-3 yhtäaikaiselle pelilaitteen käyttäjille.

500M

Käyttö

Sinulle, joka haluat surffata rakettinopeudella. Tällä nettinopeudella voit pelata online-pelejä, käyttää Netflixiä, Spotifyta ja muuta ennennäkemöttämällä tavalla.

Henkilömäärä

Taloudessasi on oletettavasti 1-7 henkilöä jotka käyttävät internetiä samaan aikaan.

Peliystävällinen

Täydellinen kaikille online-pelaajille. Pelaa 2-5 laitteella samanaikaisesti ongelmitta.

1000 M

Käyttö

Sinulle, joka haluat surffata parhaalla ja nopeimmalla yhteydellä. Lyhyesti sanottuna, jos valitset tämän nopeuden, surffailet todella, todella nopeasti.

Henkilömäärä

Tällä nopeudella taloudessa voi olla 1-10 henkilöä käyttävämässä internetiä samaan aikaan.

Peliystävällinen

Täydellinen nopeus kaikille online-pelaajille. Tietokoneesi, Playstation, Xbox ja muut pelilaitteet rakastaa sinua! Sopii niin omaan käyttöön kuin kaveriporukan LAN-iltaan.

F-Secure 1 kk 0 €!