fbpx

KONSUMENT | FÖRETAG | HUSBOLAG

Partel TV

  • Störningsfri bildkvalitet i HD & UHD
  • Finlands största kanalutbud
  • Bästa tv-tjänsten för varje fiberkund!

Partel IPTV

Partel IPTV förutsätter en Parnet Fiberband– eller Parnet FiberLägenhet -anslutning. Om du ännu inte har en så kan du givetvis skaffa den redan idag via vår kundbetjäning. För att titta på HD-kanaler rekommenderar vi en hastighet på 100/20M. Det du behöver göra för att kunna se på Partel IPTV är att först välja vilket IPTV-paket du vill använda samt införskaffa en IPTV-box från Partels butik för 139 €. Det finns tre olika grundpaket att välja mellan, IPTV S, IPTV M och IPTV L. Du kan sedan själv välja om du vill skräddarsy din upplevelse med våra tilläggspaket och tilläggskanaler som ger tillgång till sammanlagt över 200 kanaler.

Månadskostnaden är från 9,95 € (beroende på val av grundpaket) och sedan tillkommer eventuella kostnader för tilläggspaket. Månadskostnaden är den samma oberoende av hur många olika tv-apparater (IPTV-boxar) man har i hushållet.

IPTV-fungerar också på mobila enheter som har operativsystem Android eller iOS. Vill du använda dig av den mobila IPTV-tjänsten så beställer du den tilläggstjänsten för 5 €/mån. Tjänsten kan beställas direkt i boxen eller via oss. Appen kan laddas ner via Google Play och App Store. Sök på Ålcom IPTV. Du får ett personligt lösen av oss per e-post eller sms och sen är det bara att logga in. Notera att kanalutbudet inte är detsamma på mobil-IPTV som med boxen.

För att beställa Partel IPTV tar du enklast kontakt med oss per telefon 02 454 5400, per e-post: partel(at)partel.fi eller genom att besöka vår kundbetjäningspunkt på Malmgatan 6 (mitt emot kyrkan).

Se på tv när, hur och var du vill!

Partel IPTV ger dig precis vad ditt tv-tittande behöver. Smidighet. Ett stort urval av kanaler. Högklassig bildkvalitet. Inspelningmöjlighet. Möjlighet att hyra film utan att du flyttar dig en centimeter från soffan. Med Partel IPTV via ditt fiberband slipper du både parabolantenn och kanalsökningar för att se kanalerna. Dessutom räcker det med ett enda abonnemang för samtliga tv-apparater i hemmet. Observera dock att ett abonnemang räcker för hemmet, men box behövs till alla tv:n såvida man inte använder app i Smart-tv. Allt finns färdigt programmerat i boxen som du pluggar i väggen.

Nästan 200 kanaler direkt via boxen

Partel erbjuder ett antal olika kanalpaket för att se på IPTV.  De tre grundpaketen IPTV S, IPTV M och IPTV L erbjuder något för alla; sport, barnprogram, nyheter, natur, serier, film och musik. Totalt erbjuder Partel över 100 olika kanaler, varav över 60 HD-kanaler med högklassig bildkvalitet och ca 40 radiokanaler (hörs endast via boxen).

ReTV

Med ReTV har du möjlighet att gå tillbaka en vecka i tiden för att se på just det program du vill se. Uppdatering av ReTV biblioteket sker per automatik, tjänsten är gratis. ReTV finns inte på alla kanaler p.g.a. upphovsrättsliga skäl.

SPIN+

Med vår Spin+ tjänst kan du pausa och starta om både live-tv och inspelade program och du har obegränsad lagring. Du kan alltså se på ditt favoritprogram när du själv önskar och är inte beroende av tv-tablåernas tider. Du kan också schemalägga dina inspelningar, materialet lagras upp till 6 månader i ditt arkiv.

Spin+ tjänsten finns inte på alla kanaler p.g.a. upphovsrättsliga skäl.

Smart TV

Titta på IPTV direkt via din Smart-tv! Du behöver ha en tv med Android-system. Philips och Sony är tillverkare som har detta samt alla Samsung Smart tv modeller från år 2016-2019. Du laddar ner IPTV-appen i Play-butiken, sök på Ålcom IPTV och logga in med ditt användarnamn och lösenord för IPTV-tjänsten. Appen fungerar likvärdigt som vår mobila IPTV-tjänst. De kanaler du kan se är de som du har i ditt grundpaket eller som ingår i ett grundpaket. Tilläggspaket som ser du inte p.g.a. upphovsrättsliga skäl, då behöver du ha en IPTV-box.

Mobil IPTV & Smart TV

Med IPTV från oss får du framtidens interaktiva tv-lösning där du kan titta på tv, spela in program, hyra film, pausa live-tv och beställa tilläggskanaler direkt i tv:n när du vill. Dessutom kan du som tilläggstjänst välja mobil IPTV som gör det möjligt att titta på tv via din tablett, smarttelefon eller chromebook var du vill. Ta med till stugan, titta på bussen eller spela in program via smarttelefon ute på fisketuren. Allt är möjligt, du bestämmer!

Du går själv enkelt in och köper tjänsten via din IPTV-box under ikonen butik eller så hör du av dig till oss så aktiverar vi tjänsten åt dig.

PCTV

Nu kan du igen se på PCTV:s baskanaler (finska kanalerna och Svenska-paketet, inte Svenska+ -paketet) och inspelningar direkt utan enskild installation!

Du kan titta på PCTV via alla nya browsers och operativsystem. 

Logga in och prova!

Mobil IPTV-box

Har du en äldre tv-apparat utan smart-tv-funktion? Ingen fara! Du kan ändå se vår mobila IPTV-tjänst med vår mobila IPTV-box! Vår IPTV-app finns som en förinstallerad app på Nokias Streaming Box 8000. Att komma igång med IPTV-appen via streamingboxen är enkelt. Appen är färdigt installerad, bara för dig att koppla in boxen i tv:n och till ett strömuttag samt logga in på appen och sen är du igång. För att kunna använda appen måste du prenumerera på ett IPTV-paket. Läs mer här.

Mobil eller tablett

För att se på mobilen eller tabletten laddar du ner appen från App Store eller Google Play beroende på om du har en Apple produkt eller Android, sök på Ålcom IPTV. Du loggar in med ditt personliga lösen som du får av oss på mejl eller sms. Du kan då titta på tablett, mobil och smart-tv och du kan titta på tre enheter samtidigt. (OBS! Smart-tv:n räknas inte som en enhet). Appen går att använda i Finland och den fungerar på både iOS och Android. För att kunna använda appen måste du prenumerera på ett IPTV-paket. Om du har en Smart-tv behöver du inte längre en box utan kan ladda ner appen direkt men för att se tilläggskanaler krävs fortsättningsvis boxen eller vår mobila IPTV-box.

PCTV

Nu kan du igen se på PCTV:s baskanaler och inspelningar direkt utan enskild installation! Du kan titta på PCTV via alla nya browsers och operativsystem. 
Logga in och prova!

Hyra film

Du kan enkelt hyra film, allt du behöver göra är att gå in i filmbiblioteket SF Anytime. Där kan du välja bland en mängd olika filmer och se trailers. Hittar du något du vill hyra trycker du bara in din köpkod. Filmen finns då till ditt förfogande att se hur många gånger du vill under 24 timmar. Har du någondera av MTV Katsomo+ -tilläggspaket ingår filmbiblioteket MTV Katsomo+ och motsvarande innehåll i MTV Katsomo+ -streamingtjänsten. Där får du gratis se hur mycket film du vill eller titta på en mängd olika serier.

IPTV-box

139 €

Läs mer

Smart TV via Nokia Streaming Box

89 €

Läs mer