KONSUMENT | FÖRETAG | HUSBOLAG

Partel TV

  • Störningsfri bildkvalitet i HD
  • Finlands största kanalutbud
  • Bästa tv-tjänsten för varje fiberkund!

Kabel-tv

Kabel-tv-anslutningen hämtar mera innehåll till din television i realtid! Med hjälp av kabel-tv kan du njuta av störningsfri bildkvalitet och du slipper antennbekymren. Kom även ihåg att en kabel-tv-anslutning höjer värdet på din bostad!

Ktv-anslutningen möjliggör alla tjänster som kabel-tv:n erbjuder. Du får tillgång till alla grundkanaler och ett rikligt innehållsutbud av tilläggskanaler – Finlands största kanalutbud med sändningar i HD-kvalitet. Du får också tillgång till C More-streamingtjänsten och Viaplay via oss!

IPTV

Du som har tillgång till Partels Fiberband (FiberHem- eller FiberLägenhet-kund) kan skaffa dig en IPTV-box och avgöra själv vad, var och när du helst tittar på tv! IPTV:n är ett mångsidigt och bekvämt alternativ för dig som inte hinner titta på tv i realtid.

IPTV kan ses på flera apparater samtidigt, även mobilt då du själv vill! Du manövrerar enkelt dina kanaler och kanalpaket via din box. Med en tilläggshårdskiva kan du också lagra program och se senare eller flera avsnitt i ett kör. Du får också tillgång till C More:s och SF-Kanalens filmuthyrning via IPTV.

Höstens tv-pärlor