fbpx

KULUTTAJAT | YRITYKSET | TALOYHTIÖT

Partelin maksukanavapalveluiden laskutus muuttuu 

Pargas Telefon Ab – Paraisten Puhelin Oy:n (Partel) maksukanavapalveluiden laskutus muuttuu 1.8.2022 alkaen.  

Maksukanavapalveluiden laskutus yhdistyy muiden palveluidemme eli laajakaista-, kaapeli-tv- ja puhelinpalveluiden laskutuksen kanssa. Jatkossa kaikki palvelut tullaan laskuttamaan samalla laskulla, jonka lähettäjä on BRANG Oy, mutta tarvittaessa palvelurivit voidaan myös eritellä. 

Huomaa, että laskun eräpäivä muuttuu kuukauden 15. päivästä 25. päivän paikkeille. Ensimmäinen lasku BRANG Oy:ltä tulee olemaan asiakkailla elokuun puolessa välissä.  

Huomioithan, että laskulla oleva tilinumero on muuttunut ja suoritukset tulee jatkossa 
tehdä BRANG Oy:n asiakasvaratilille. Tarkistathan siis laskua maksaessasi, että syötät laskusta oikean tilinumeron ja viitenumeron, kiitos! 
 
Jos olet aiemmin tilannut verkkolaskun tai suoramaksun meiltä, se lopetetaan automaattisesti ja sinun tulee tehdä pankkisi kanssa uusi e-lasku- tai suoramaksusopimus. 
 
Jos olet tilannut meiltä sähköpostilaskun, se lähetetään vastaisuudessa osoitteesta laskutus@brang.fi. Mikäli et ole tilauksesta huolimatta saanut meiltä sähköpostilaskua, tarkistathan ystävällisesti myös sähköpostitilisi roskapostikansion. 
 
Jos olet aiemmin tilannut e-laskun Partelin muista palveluista, tulet saamaan e-laskun jatkossakin. Mikäli sinulla ei ole Partelilta muita palveluita kuin maksu-tv-palveluja käytössäsi, tulet saamaan ensimmäisen laskun paperilaskuna, jolloin voit tilata e-laskun tai suoramaksun laskussa olevien ohjeiden mukaisesti. E-laskua tai suoramaksua ei voi tilata etukäteen, vaan tämä tulee tehdä ensimmäisen paperilaskun saapuessa elokuussa. 

Elokuun laskusta ei aiheudu paperilaskulisää, joten jos tilaat e-laskun elokuun laskun maksun yhteydessä, jää paperilaskulisä jatkossa pois. Jos haluat jatkossakin vastaanottaa meiltä paperilaskun, aiheutuu siitä paperilaskulisää 1,90 €/kk. E-lasku ja sähköpostilasku ovat jatkossakin ilmaisia. 
 
Pyydämme ystävällisesti osoittamaan muutosta koskevat kysymykset ja yhteydenotot Partelin asiakaspalveluun sähköpostitse osoitteeseen partel@partel.fi tai puhelimitse numeroon 02 454 5400 (ma klo 9-17 ja ti-pe klo 8-16). Älä epäröi ottaa yhteyttä, Partel on täällä sinua varten!