fbpx KULUTTAJAT | YRITYKSET | TALOYHTIÖT

Tv-kortin kanavavalikoima laajenee

Tv-kortin kanavavalikoima laajenee kuudella kanavalla sopivasti jouluksi!

HD-muutoksen myötä elokuussa moni tv-kortilla olleista kanavista siirtyi peruskanavavalikoimaan

Nyt tv-kortin kanavat lisääntyvät ja tarjonta on mitä mahtavinta dokumenteista urheiluun!
Jokaiselle löytyy jotakin mielekästä katseltavaa.

Syksyn muutokset

France 24 (englanninkielinen kanava) siirtyy korttikanavaksi 1.10. Jatkossa kanava lähetetään HD:nä ja nimi muuttuu France 24 HD:ksi. Kanava näkyy kanavapaikalla 353.
Lisäksi France 24 (ranskankielinen kanava) korvaa France 24:n S-paketissa ja Ranska-paketissa 1.11. alkaen.


Viasat World -kanavat Viasat Explore HD, Viasat History HD ja Viasat Nature HD näkyvät lokakuun bonuskanavina 1.10. alkaen. Kyseiset kanavat jatkavat 1.11. lähtien tv-korttikanavina ja näkyvät näin ollen kaikilla tv-kortin tilanneilla. Nyt voit nauttia jännittävistä dokumenteista ympäri maailmaa kotisohvaltasi! Viasat Worldin kanavat poistuvat myös Mix-kanavapaketin tarjonnasta eli mikäli sinulla on kyseisiä kanavia Mix-paketissasi, tulee ne vaihtaa toisiin.
Kanavapaikat: Viasat Explore HD 491, Viasat History HD 493, Viasat Nature HD 495


V sport+ Suomi HD on korttikanava 1.10. alkaen kanavapaikalla 464.
Kanava on talviurheilun ykköskanava, joka esittää monipuolisesti myös muuta urheilua. Kanavalla nähdäänkin yksinoikeudella kilpailuja mm. maastohiihdon, alppihiihdon ja mäkihypyn maailmancupeista. Lisäksi valikoituja otteluita jalkapallon Valioliigasta, Bundesliigasta, jääkiekon NHL:stä, amerikkalaisen jalkapallon NFL:stä sekä paljon muuta huippu-urheilua. Keväästä 2022 alkaen kanavan ohjelmistossa on myös Formula 1:n aika-ajoja, ennakkostudioita ja kohokohtia.


Love Nature 4K on joulukuun bonuskanava kaapeli-tv-verkossa ja näkyy 1.12. alkaen kanavapaikalla 229. Kanava on ensimmäinen 4K-kanavamme, joka vie katsojat lähemmäs luonnon ihmeitä ja kauneutta, kertoo inspiroivia tarinoita ja tuo esille kamppailun selviytymisestä muuttuvassa maailmassa. Tv-kanava tarjoaa katsojille ensiluokkaista sisältöä ympäri maailmaa. Seuraa eläimiä luonnollisessa ympäristössään ja vieraile maailman vaikuttavimmissa maisemissa Love Naturen suodattamattoman premiumsisällön kautta. 1.1.2022 alkaen Love Nature 4K on tv-korttikanava

Kaikki nämä tv-kortin mahtavuudet näkyvät kohta kotisohvaltasi

hintaan 3,65 €/kk / rinnakkaiskortti 1,80 €/kk!

Uusi hinta 1.1.2022 alkaen

Tilaa lisäsisältöä 02 454 5400 | partel@partel.fi

Partel on täällä sinua varten!