fbpx

KULUTTAJAT | YRITYKSET | TALOYHTIÖT

Tv-nautintoja Partelilta

Tv-nautintoja Partelilta

Nyt kun syksy tekee tuloaan on aika nauttia mukavista tv-illoista! Partelilta saat kotisohvallesi viihdettä syysiltojen iloksi. Tarjoamme tv-viihdettä moneen makuun urheilusta elokuviin, draamaan ja dokumentääreihin. Partelin kaapeli-tv-kortilla (2,90 €/kk) voit tilata laajan valikoiman lisäkanavapaketteja, tutustu muutamaan alta.  

Discovery
Dokumentäärien, luonto-ohjelmien ja historian ystävälle paras kanavapaketti. Paketti sisältää 5 mielenkiintoista kanavaa.
Hinta 9,95 €/kk.

Svenska
11 ruotsalaista kanavaa jotka tarjoavat sopivan sekoituksen viihdettä, sarjoja ja draamaa koko perheelle Ruotsin parhaasta valikoimasta!
Hinta 11,95 €/kk.

C More
Sisältää 11 kanavaa joilta näet laajan valikoiman viihdettä, niin kotimaisia, pohjoismaalaisia kuin kansanvälisiäkin sarjoja ja elokuvia. C More Juniori -kanava keskittyy vain lastenohjelmiin.
C More 9,95 €/kk.

V series & film
Sisältää 14 monipuolista kanavaa. Tämä  kanavapaketti sopii sinulle joka pidät draamasta, elokuvista ja dokumentääreistä. Disney-kanavat tarjoavat viihdettä perheen nuorimmille.
V series & film 19,95 €/kk.

Joko kaipasit Premier Leagueta?

Ei hätää, englantilainen jalkapallomestaruus on taas alkanut. Premier League-ottelut ja studiopuheet ennen otteluita näet V sport – ja V sport jalkapallo -kanavapaketeilla.

Hinta: V sport 34,95 €/kk
V sport jalkapallo 29,95 €/kk

Seuraa SM-liigaa Telia Liigapassilla

Uutta Partelilla! Nyt voit tilata kotimaisen jääkiekkoliigan kotiisi Telia Liigapassilla! Tämän vuoden kausi alkaa 1. lokakuuta 2020 ja jatkuu huhtikuuhun 2021. Telia Liigapassi -paketti sisältää 7 pelikanavaa joissa näytetään kaikki Liigan ottelut. Lisäksi Liiga TV-studiokanavalla asiantuntijat tekevät analyysejä ennen ja jälkeen otteluiden.

Hinta: 27,90 €/kk. Maksat ainoastaan kuukausista jolloin Liiga on käynnissä.

SM-liiga vain Telia Liigapassilla!

Tässä pieni osa laajasta kanavavalikoimasta, mikäli haluat tutustua muihin kanavapaketteihimme voit lukea lisää kotisivuiltamme.