fbpx

KULUTTAJAT | YRITYKSET | TALOYHTIÖT

Uusi kanava: Koti TV

Koti TV on vanhemman sukupolven oma kanava joka on lisätty Partelin ktv:n peruskanaviin sekä IPTV:n S-pakettiin kanavapaikalle 99!

Koti TV tarjoaa ikäihmisille liikunnallista etäkuntoutusta, virikkeellistä muistikuntoutusta sekä kulttuuria ja opetuksellista sisältöä suomeksi joka arkipäivä klo 11-13. Ruotsinkieliset lähetykset tulevat maanantaisin ja perjantaisin klo 10-11. Ohjelmat sisältävät eri toimintakyvyn tasoille sopivia harjoitteita. Kunto-ohjeita toistetaan viikoittain, jolloin liikesarjat tulevat tutuiksi, muisti vetreytyy ja saadaan paras mahdollinen vaikuttavuus ikäihmisen toimintakykyyn.

Koti TV:n kuntoutus tunnista vastaa Suomen Fysiogeriatria Oy, jolla on lähes 40 vuoden kokemus senioreiden, ikäihmisten ja muistisairaiden fysioterapiasta ja kokonaisvaltaisesta kuntoutuksesta.

Kulttuuri ja oppiminen -osiossa teemat vaihtelevat kuukausittain. Ohjelmassa on mm. etäohjattuja museokierroksia, yhteislaulua, voimistelua, tanssia ja digi-opetusta.

Kanava näkyy ilman tv-korttia kaikille Partelin ktv-asiakkaille. Mikäli kanava ei näy itsestään kannattaa laitteessa suorittaa kanavahaku.