fbpx

KULUTTAJAT | YRITYKSET | TALOYHTIÖT

Partel TV

  • Störningsfri bildkvalitet i HD & UHD
  • Finlands största kanalutbud
  • Bästa tv-tjänsten för varje fiberkund!

Laaja urheilutarjonta käsittää jalkapallon, yleisurheilun ja pallolajien lisäksi myös pyöräilyä, snookeria, talviurheilua, extreme-lajeja, veneilyä ja paljon muuta. Laadukkaat BBC:n dokumentit ja luonto-ohjelmat, kiehtovimmat reality-ohjelmat ja paljon lastenkanavia kaiken ikäisille tenaville. Vietä reipasta ulkoilmaelämää, kokkaa herkkuja, matkaile kiehtovissa kohteissa – kaikkea tätä ja paljon muuta tarjoaa L-kanavapaketti.

S-paketti

Urheilua, seikkailua, uutisia ja reality-sarjoja.

M-paketti

Viihdettä koko perheelle: runsaasti urheilua, laadukkaita dokumentteja ja luonto-ohjelmia sekä BBC:ltä että Discoveryltä, siihen päälle vielä Disneyn hauskat lastenkanavat. Matkusta maailmalla, seuraa uutisia ja naura kippurassa kunnon komedialle. M-paketti tuo sinulle aina jotain katsottavaa.

L-Paketti

Laaja urheilutarjonta käsittää jalkapallon, yleisurheilun ja pallolajien lisäksi myös pyöräilyä, snookeria, talviurheilua, extreme-lajeja, veneilyä ja paljon muuta. Laadukkaat BBC:n dokumentit ja luonto-ohjelmat, kiehtovimmat reality-ohjelmat ja paljon lastenkanavia kaiken ikäisille tenaville. Vietä reipasta ulkoilmaelämää, kokkaa herkkuja, matkaile kiehtovissa kohteissa – kaikkea tätä ja paljon muuta tarjoaa L-kanavapaketti.

Mix 3

Mix-paketin laajasta valikoimasta voit poimia juuri sinua kulloinkin kiinnostavat sisällöt. Tilatessasi saat tunnukset Omahallintaan, jossa voit maksutta vaihtaa valintaasi vaikka joka kuukausi. Valikoimassa on sisältöä, joka kiehtoo vauvasta vaariin: Urheilua, elokuvia, dokumentteja ja realityä, lastenohjelmia, uutisia, kielikanavia ja paljon muuta.

Mix 5

Mix-paketin laajasta valikoimasta voit poimia juuri sinua kulloinkin kiinnostavat sisällöt. Tilatessasi saat tunnukset Omahallintaan, jossa voit maksutta vaihtaa valintaasi vaikka joka kuukausi. Valikoimassa on sisältöä joka kiehtoo vauvasta vaariin: Urheilua, elokuvia, dokumentteja ja realityä, lastenohjelmia, uutisia, kielikanavia ja paljon muuta.

Mix 8

Mix-paketin laajasta valikoimasta voit poimia juuri sinua kulloinkin kiinnostavat sisällöt. Tilatessasi saat tunnukset Omahallintaan, jossa voit maksutta vaihtaa valintaasi vaikka joka kuukausi. Valikoimassa on sisältöä joka kiehtoo vauvasta vaariin: Urheilua, elokuvia, dokumentteja ja realityä, lastenohjelmia, uutisia, kielikanavia ja paljon muuta.

Discovery

Luonto-ohjelmia ja tiededokumentteja, rikostutkintaa ja autojen rakentelua, salakuljetusta, työskentelyä ääriolosuhteissa ja paljon muuta. Discovery esittää laajasti toimintaa ympäri maailman, tavalla joka kiehtoo ja viihdyttää monipuolisesti.

Uutiset

Maailman suuret tapahtumat, talouden viimeisimmät muutokset ja alueellisia erikoislähetyksiä. Uutiset-paketilla tiedät missä mennään.

Historia

Salaliitto vai alienit? Totta vai tarua? Vuoden diili vai täysi huti? Tarinannälkäisen katsojan paketti, jonka kaksi kanavaa tuovat ruutuusi toden ja uskomukset, faktat ja fiktiot.

C More

C More tarjoaa kattavasti leffoja ja sarjoja Hollywoodista, Pohjoismaista ja Suomesta. Katso koukuttavat tv-sarjat, vauhdikkaimmat toimintaelokuvat ja hauskimmat komediat, tietysti teräväpiirtona. Kattauksen kruunaa C More Juniorin runsas lastenohjelmatarjonta.

C More Total+

C More Total+ sisältää koko C More Totalin monipuolisen tarjonnan sarjoista leffoihin sekä kaikkea mahdollista urheilun tiimoilta. Lisäksi näet koko kotimaisen jääkiekkoliigan pelit Liiga-paketin yhdeksällä kanavalla. Kysy lisää C Moren suoratoistopalveluista, jotka sisältyvät määräaikaisiin kampanjaetuihin!

C More Total

C More Total on penkkiurheilijan, elokuvien ja sarjojen ystävän unelmapaketti, jossa on katsottavaa koko perheelle. C More tarjoaa kattavasti leffoja ja sarjoja Hollywoodista, Pohjoismaista ja Suomesta. Katso koukuttavat tv-sarjat, vauhdikkaimmat toimintaelokuvat ja hauskimmat komediat, tietysti teräväpiirtona. Kattauksen kruunaa C More Juniorin runsas lastenohjelmatarjonta. Katso lisäksi mitä, missä ja milloin haluat C Moren suoratoistopalvelulla, joka toimii useimmilla laitteilla. Kysy lisää C Moren suoratoistopalveluista, jotka sisältyvät määräaikaisiin kampanjaetuihin!

Telia Liigapassi

Nyt voit tilata kotimaisen jääkiekkoliigan kotiisi Telia Liigapassilla! Tämän vuoden kausi alkaa 13. syyskuuta 2022 ja jatkuu huhtikuuhun 2023. Telia Liigapassi -paketti sisältää 7 pelikanavaa joissa näytetään kaikki Liigan ottelut. Lisäksi Liiga TV -studiokanavalla asiantuntijat tekevät analyysejä ennen ja jälkeen otteluiden ja nyt uutuutena Telia Liiga 9 UHD -kanava (vaatii UHD-laitteen näkyäkseen).

Maksat ainoastaan kuukausista jolloin Liiga on käynnissä.

SM-liiga vain Telia Liigapassilla!

C More Sport

Jalkapallon Mestarien liiga, Espanjan La Liga, lätkän MM-kisat, jääkiekon CHL, yleisurheilun Timanttiliiga, golfin PGA Tour ja kaikki tenniksen ATP 1000 -turnaukset sekä ravit suorina lähetyksinä. Tästä ei penkkiurheilijan kanavapaketti parane, katsottavaa riittää koko vuodeksi. Kommentaattoreina eri lajien parhaat asiantuntijat ja tutut äänet. Kysy lisää C Moren suoratoistopalveluista, jotka sisältyvät määräaikaisiin kampanjaetuihin!

V premium

V premium on koko perheen paketti täynnä urheilua ja viihdettä! Tarjolla jääkiekon huippuliigat NHL, jalkapallon Englannin Valioliiga, Saksan Bundesliiga, UEFA Europa ja Conference League, sekä lisäksi paljon muuta urheilua kuten koripallon Euroliiga, golfin pääkilpailut sekä talviurheilua. Keväästä 2022 alkaen myös Formula 1:sen lähetykset yksinoikeudella! V premium on viihteen ystävän huippupaketti, jonka neljä leffakanavaa tarjoavat erityyppisiä uusia elokuvia joka viikko. Viasat Worldin laadukkaat dokumenttikanavat kiehtovat mielikuvitustasi ja Disneyn kanavat ovat taattua viihdettä eri-ikäisille lapsille. V premium -pakettiin kuuluu myös Elisa Viihde Viaplay suoratoistopalvelu, jonka kautta näet entistä enemmän urheilua sekä viihdesisältöjä kuten mm. kotimaiset Elisa Viihteen kotimaiset alkuperäissarjat, kansainväliset menestyssarjat, Viaplayn pohjoismaiset alkuperäissarjat sekä runsaan kattauksen lasten suosikkisisältöjä.

V series & film

V series & film / V film on sinulle, joka rakastat viihdettä, elokuvia ja dokumentteja! Paketti sisältää 4 eri teemoihin keskittyvää elokuvakanavaa, joilta näet ensi-ilta elokuvien lisäksi myös eniten uusia ja palkittuja elokuvia Hollywoodista ja Pohjoismaista. Paketissa on mukana myös Viasat Worldin dokumenttikanavat, joilta näet laadukkaita ja palkittuja dokumentteja, sekä iki-ihanat Disneyn lastenkanavat.

V series & film -paketilla näet myös Elisa Viihde Viaplayn sisällöt, joihin lukeutuvat mm. kotimaiset Elisa Viihteen kotimaiset alkuperäissarjat, kansainväliset menestyssarjat, Viaplayn pohjoismaiset alkuperäissarjat sekä paljon katsottavaa lapsille.

V sport golf

V sport golf -kanavalla näet yksinoikeudella major-turnaukset kuten U.S. Open, The Open ja PGA Championship, European Tour ja Ryder Cup. Kanavalla on myös LPGA Tourin huippuhetket ja makasiiniohjelmia. V sport golf -kanavapaketilla saat maksutta käyttöösi vastaavan sisällön Elisa Viihde Viaplay -sovelluksella.

Svenska

Ruotsin yleisradioyhtiön kanavat johdattavat sinut ajankohtaisohjelmien, lastenohjelmien ja urheilun pariin. Viihdettä, sarjoja, elokuvia ja lisää urheilua tarjoavat Ruotsin katsotuimmat kanavat TV3 ja TV4. Katso myös TV6 ja Kunskapskanalen ja aloita kielikylpy jo tänään! Kanavapaketin TV8 ja TV10 tarjoavat viihdettä ja realitysarjoja. Godare tarjoaa herkkuja ruuanlaiton ystävälle ja Kanal 10 uskonnollista sisältöä.

ETV

Tuoreet virolaiset uutis- ja ajankohtaislähetykset, kulttuuria, musiikkia ja viihdettä.

Urheilu

Tämä kanavapaketti tuo laajan valikoiman eri urheilulajeja katsottavaksesi. Hyytävää jännitystä hiihtolajien parissa, tarkkuutta vaativaa snookeria, purjehdusta, extreme-urheilua, laajasti moottoriurheilua eri sarjoista ja paljon muuta.

Toto TV

Kuusi kanavaa jotka esittävät yli 500 suoraa lähtöä vuodessa. Arkipäivän iltaravien lisäksi kahdet ravit lauantaisin ja sunnuntaisin, sekä kansainvälisiä huippuraveja. Yhteensä seitsemän ravikanavaa.