fbpx

KULUTTAJAT | YRITYKSET | TALOYHTIÖT

F-Secure uudistuu

F-Secure uudistuu

F-Securen TOTAL-palvelupaketti, joka sisältää erilliset SAFE, Freedome VPN ja ID Protection -sovellukset, uudistuu helmikuussa. Uusi F-Secure TOTAL -palvelu yhdistää kolmen erillisen sovelluksen parhaita ominaisuuksia yhdeksi monipuoliseksi tietoturvapalveluksi. Laitteidesi, yhteytesi ja henkilötietojesi suojaus on jatkossa entistäkin kätevämpää.

Haluamme tarjota sinulle kotimaista ja maailman parasta tietoturvaa jatkossakin. F-Secure SAFE-palvelu päivittyy 15. helmikuuta alkaen F-Secure TOTAL-palveluksi. Samalla sovellukseen tulee uusia ominaisuuksia, kuten WiFi-suojaus ja henkilötietojen suojaus. Uudet ominaisuudet ja päivitys tulee saataville eri käyttöjärjestelmiin vaiheittain. Saat kaikki uudet ominaisuudet käyttöösi, mikäli sinulla on vähintään 3 laitteen F-Secure TOTAL -palvelu.
Nykyisen F-Secure TOTAL -palvelupaketin erillisten sovellusten ominaisuudet tuodaan samaan sovellukseen, jonka nimi on jatkossa F-Secure TOTAL. Palvelun käyttö on kätevää, sillä jatkossa hallinnoit eri ominaisuuksia pelkästään yhden sovelluksen kautta.

HUOM! Johtuen palvelu-uudistuksesta ja sovellukseen lisättävistä ominaisuuksista, olemme lopettaneet nykyisen SAFE 1 -palvelun ja samalla tuomme myyntiin uuden kahdelle laitteelle asennettavan F-Secure TOTAL 2 -palvelun, jonka hinta on 4,90 €/kk.

F-Securen uudet ominaisuudet pävittyvät helmi-maaliskuussa ja voit lukea täältä mitä uusi palvelu sisältää ja miten otat sen käyttöösi.