fbpx

KULUTTAJAT | YRITYKSET | TALOYHTIÖT

Haemme puhelinvaihteenhoitajaa

Parcall on Partelin yrityspalveluiden alla toimiva moderni ja pienikokoinen CallCenter joka sijaitsee Paraisten keskustassa. Parcall tarjoaa yrityksille räätälöityjä palveluja arjen helpottamiseksi, kuten vastaus- ja tilauspalvelua.

Etsimme nyt joukkoomme: Puhelinvaihteenhoitajaa jatkuviin tilapäisiin tuurauksiin 

Pääsääntöinen työtehtäväsi on asiakkaidemme puheluiden vastaanotto, ja työkuvaan kuuluu mm. asiakkaiden puheluihin vastaamista sekä puhelujen yhdistämistä, tilausten vastaanottoa ja välittämistä eteenpäin, sekä postitus- ja skannauspalvelut. Avustaminen muissa konttori-, markkinointi- ja käännöstehtävissä, kuten kotisivujen ja sosiaalisen median päivittäminen kuuluu myös päivittäiseen työhön. Työ ei sisällä puhelinmyyntiä. 

Luonteeltasi olet reipas, iloinen, huumorintajuinen ja joustava. Työn hoitaminen edellyttää molempien kotimaisten kielten sujuvaa taitoa, myös englannin kieltä käytetään päivittäin. Muu kielitaito ja aiempi työkokemus asiakaspalvelutehtävistä, sekä it-osaaminen lasketaan eduksi. 

Varsinainen tarpeemme on vasta syksyllä 2021, mutta työ voi alkaa koulutuksella jo aikaisemmin esim. keväästä / alkukesästä. Työtehtäväsi on ensisijaisesti vakiotyöntekijöiden tilapäiset tuuraukset kuten esim. koulutusten ja sairaslomien aikana sekä lomasijaisuudet. Toivomme että olet käytettävissämme pidemmän aikaa. Palveluihimme voit tutustua osoitteessa www.parcall.fi. 

Oletko etsimämme huipputyyppi? Hae heti, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi meille sähköpostitse parcall@parcall.fi.
Lisätietoja, Catina Stelander puh (02) 454 5436