fbpx

KONSUMENT | FÖRETAG | HUSBOLAG

Vi söker en telefonist

Parcall är ett modernt och litet CallCenter stationerat i centrum av Pargas. Parcall är en del av Partels företagstjänster och finns till för att förbättra och förenkla företagens vardag genom att bl.a. erbjuda skräddarsydda svars- och beställningstjänster.

Nu söker vi till vårt team: Telefonist för fortlöpande tillfälliga inhopp 

Din huvudsakliga arbetsuppgift är att besvara samtalen till våra företagskunder. Arbetet består bl.a. besvarande och förmedlande av kunders samtal, mottagning och förmedling av beställningar, samt post- och scanningstjänster. Även övriga kontors-, marknadsförings- och översättningsarbeten, såsom uppdatering av hemsidor och sociala medier hör till de dagliga sysslorna. Arbetet innehåller inte telefonförsäljning. 

Som person är du glad och energisk, har sinne för humor och är flexibel. Arbetet förutsätter att du talar de båda inhemska språken flytande även engelska används dagligen i kundbetjäningen. Övrig språkkunskap och tidigare erfarenhet av kundbetjäning, samt it-kunnande ses som merit. 

Anställningsbehovet är fr.om. hösten 2021 men arbetet kan inledas med skolning redan tidigare under våren / försommaren. Du turar i första hand ordinarie personal vid tillfälliga inhopp som t.ex. vid skolningar och sjukledigheter samt under semestrarna. Vi önskar att du har möjlighet att jobba hos oss på längre sikt. Du kan bekanta dig med våra tjänster på www.parcall.fi. 

Är du den vi letar efter? Sök genast, platsen fylls så fort vi hittar rätt person!

Skicka en fritt formulerad ansökan till oss per e-post till parcall@parcall.fi.
Tilläggsinfo, Catina Stelander tel. (02) 454 5436.