fbpx

KULUTTAJAT | YRITYKSET | TALOYHTIÖT

Haemme teknistä asiakasneuvojaa!

Tarvitsemme tiimimme vahvistukseksi teknistä asiakasneuvojaa.

Mikäli olet kiinnostunut it-alasta ja digitaalisista palveluista, ja olet asiakaspalveluhenkinen, saatat olla etsimämme tyyppi. Sekä ruotsin että suomen kielen tulisi sujua ja asenteen olla innokkaan kokeileva ja asiakasystävällinen. Arvostamme myös itsenäistä työotetta.
Teknisenä asiakasneuvojana päätyösi on asiakkaidemme neuvonta sekä vikailmoitusten selvittely yhteistyössä teknisen osastomme kanssa ja niihin vastaaminen. Lisäksi osallistut asiakaspalveluun niin kasvokkain, sähköpostitse, puhelimitse kuin muissakin kanavissamme ja teet tarvittaessa myös kotikäyntejä.

Tehtävä ovat kokopäiväinen. Työaikasi on arkisin ja vaihtelee klo 8.00–17.00 välillä.
Työpisteesi on konttorillamme ja liikut joustavasti koko meidän asiakasalueella Parainen, Nauvo ja Korppoo.
Tarjoamme sinulle mahtavan työyhteisön jossa sinua arvostetaan ja kunnioitetaan, tiimissämme saat käyttöösi nykyaikaiset työvälineet sekä tehtävän, jossa pääset kehittämään yhteiskuntaa ja vaikuttamaan ympäristöösi. Meillä saat hyvän näkemyksen tämän päivän digitaalisesta yhteiskunnasta ja sen edellytyksistä. Yhdessä voimme tehdä Paraisista digitaalisen yhteiskunnan edelläkävijän!

Oletko etsimämme henkilö?

Hae nyt, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n sekä palkkatoiveesi kera caroline@partel.fi

Lisätietoja tehtävistä antaa Caroline von Zweygbergk ja Alex Ekman 02 454 5400.

Emme ota vastaan useampia hakemuksia. Teknisen asiakasneuvojan paikka täytetään kahden seuraavan viikon aikana.

Päivitetty 1.2.2021