fbpx

KULUTTAJAT | YRITYKSET | TALOYHTIÖT

HUOM! Partelin laskutusmuutos siirtyy syyskuun alkuun!

Partelin maksukanavapalveluiden laskutuksen muutos siirtyy! Ensimmäinen uusi lasku tulee syyskuun puolessa välissä.

Maksukanavapalveluiden laskutus yhdistyy muiden palveluidemme eli laajakaista-, kaapeli-tv- ja puhelinpalveluiden laskutuksen kanssa. Jatkossa kaikki palvelut laskutetaan samalla laskulla, jonka lähettäjä on BRANG Oy.

Huomaa, että laskun eräpäivä muuttuu kuukauden 15. päivästä 25. päivän paikkeille. Ensimmäinen lasku BRANG Oy:ltä tulee olemaan asiakkailla syyskuun puolessa välissä.

Huomioithan, että laskulla oleva tilinumero on muuttunut ja suoritukset tulee jatkossa
tehdä BRANG Oy:n asiakasvaratilille. Tarkistathan siis laskua maksaessasi, että syötät laskusta oikean tilinumeron ja viitenumeron, kiitos!

Jos olet aiemmin tilannut verkkolaskun tai suoramaksun meiltä, se lopetetaan automaattisesti ja sinun tulee tehdä pankkisi kanssa uusi e-lasku- tai suoramaksusopimus.

Jos olet tilannut meiltä sähköpostilaskun, se lähetetään vastaisuudessa osoitteesta laskutus@brang.fi. Mikäli et ole tilauksesta huolimatta saanut meiltä sähköpostilaskua, tarkistathan ystävällisesti myös sähköpostitilisi roskapostikansion.

Jos olet aiemmin tilannut e-laskun Partelin muista palveluista, tulet saamaan e-laskun jatkossakin. Mikäli sinulla ei ole Partelilta muita palveluita kuin maksu-tv-palveluja käytössäsi, tulet saamaan ensimmäisen laskun paperilaskuna, jolloin voit tilata e-laskun tai suoramaksun laskussa olevien ohjeiden mukaisesti. E-laskua tai suoramaksua ei voi tilata etukäteen, vaan tämä tulee tehdä ensimmäisen paperilaskun saapuessa syyskuussa.

Syyskuun laskusta ei aiheudu paperilaskulisää, joten jos tilaat e-laskun syyskuun laskun maksun yhteydessä, jää paperilaskulisä jatkossa pois. Jos haluat jatkossakin vastaanottaa meiltä paperilaskun, aiheutuu siitä paperilaskulisää 1,90 €/kk. E-lasku ja sähköpostilasku ovat jatkossakin ilmaisia.

Pyydämme ystävällisesti osoittamaan muutosta koskevat kysymykset ja yhteydenotot Partelin asiakaspalveluun sähköpostitse osoitteeseen partel@partel.fi tai puhelimitse numeroon 02 454 5400 (ma klo 9-17 ja ti-pe klo 8-16). Älä epäröi ottaa yhteyttä, Partel on täällä sinua varten!