fbpx

KONSUMENT | FÖRETAG | HUSBOLAG

OBS! Tiden för ändringen i faktureringen har flyttat till september!

Tiden för ändringen i Partels fakturering av betal-tv-tjänsternas har ändrat. Ändringen träder i kraft så att den första nya fakturan kommer i mitten av september!

Faktureringen för betal-tv-tjänster sammanslås med våra övriga tjänsters fakturering, d.v.s. bredbands-, kabel-tv- och telefonitjänster. I fortsättningen kommer alla tjänster att finnas på samma faktura, som sänds ut av BRANG Ab, men vid behov kan även tjänsternas fakturarader separeras ifall så önskas.

Observera att fakturans förfallodag ändrar från månadens 15:e till att förfalla kring den 25:e i månaden. Den första fakturan från BRANG Ab kommer att finnas hos kunden senast i mitten av september.

Därmed kommer även kontonumret på fakturorna ändras och i fortsättningen skall alla betalningar göras till BRANG Ab:s kundmedelskonto. Var noga med att använda det kontonummer och den referens som finns på fakturan vid betalning!

Om du tidigare beställt e-faktura eller direktbetalning för betal-tv-tjänster av oss kommer den att avslutas per automatik och du bör ingå ett nytt e-faktura- eller direktbetalningsavtal med din bank.

Ifall du mottagit e-postfakturor kommer dessa i fortsättningen att skickas från adressen laskutus@brang.fi. Om du inte fått vår e-postfaktura, trots beställning, ber vi vänligen att kontrollera skräpposten.

Om du tidigare beställt e-faktura för Partels övriga tjänster kommer du fortsättningsvis att få en e-faktura. Ifall du inte har andra tjänster från Partel än betal-tv-tjänster från tidigare kommer du att få den första fakturan som pappersfaktura och kan då beställa e-faktura eller direktbetalning med informationen som finns på fakturan. Det går inte att beställa e-faktura eller direktbetalning i förväg, d.v.s. detta kan göras först då du fått den första pappersfakturan i september. Septemberfakturan har ingen pappersfakturaavgift, så beställer du e-faktura i samband med septemberfakturan slipper du pappersfakturaavgiften i fortsättningen. Ifall du väljer att få din faktura som pappersfaktura även framöver tillkommer ett pappersfakturatillägg på 1,90 € per faktura. E-faktura och e-postfaktura är kostnadsfria även i fortsättningen.

Vid eventuella frågor gällande ändringen, vänligen kontakta oss på partel@partel.fi eller Partels kundtjänst 02 454 5400 må 9-17, ti-fre kl. 8-16. Tveka inte att ta kontakt, Partel är här för dig!