fbpx KULUTTAJAT | YRITYKSET | TALOYHTIÖT

Partel turvaa tietoliikenneyhteydet

Partel turvaa tietoliikenneyhteydet

Maamme hallituksen tekemät päätökset koronavirusta koskien edellyttävät, että tietoliikenneyhteydet toimivat moitteettomasti, kun suuri osa väestöstä hoitaa niin koulunkäyntiä kuin töitä kotoa käsin. Partel kantaa tästä suuren yhteiskunnallisen vastuun ja otamme asian hyvin vakavasti. Jotta voisimme minimoida tartuntavaaraa, olemme laatineet tarkat toimintaohjeet, jotka valitettavasti vaikuttavat myös asiakaspalvelumme toimintaan.

Palvelemme asiakkaitamme puhelimitse ja sähköisten asiakaspalvelukanaviemme kautta. Yhteistyökumppanimme hoitavat kotikäyntejä ja asennuksia.

Asiakaspalvelumme ja myymälämme osoitteessa Malmikatu 6 ovat toistaiseksi suljettuina ja palvelemme henkilökohtaisesti vain erikoistapauksissa. Myös myyntimme hoitaa asiakaskontaktit puhelimitse ja sähköisten kanavien kautta ja kaikki asiakastapahtumat kevään aikana on peruttu.

Yhteistyökumppanimme jatkavat kuituyhteyksien asentamista sovittujen aikataulujen mukaisesti, mutta muistathan pitää etäisyyttä asentajaan hänen saapuessa kotiisi. Muita kotikäyntejä suoritetaan vain, jos kyseessä on vikatilanne, jonka korjausta ei voida lykätä. Varsinkin yli 70-vuotiaiden sekä riskiryhmään kuuluvien henkilöiden tulee harkita tarkkaan, onko kotikäynti todellakin tarpeen.

Näillä menetelmillä yritämme parhaamme mukaan turvata asiakkaidemme yhteyksiä sekä palveluiden ylläpitoa ja toimintavarmuutta myös siinä tapauksessa, että virustilanne pahenee. Haluamme myös yleisellä tasolla estää koronaviruksen tartuntavaaraa ja monet asiakkaistamme ovat jo nyt siirtyneet pääsääntöisesti etätyöskentelyyn ja odotamme määrän vielä kasvavan.

Paraisilla monella asukkaalla on etunaan jo useammalla alueella saatavilla oleva luotettava ja nopea valokuituverkko. Hyvien tietoliikenneyhteyksien edut näkyvät nyt selvästi, kun käyttöaste on korkea monen asukkaan hoitaessa niin koulunkäyntiä kuin töitäkin etänä.

Pyrimme ylläpitämään korkealuokkaista palvelutasoamme ja pysymään ajan tasalla koronavirustilannetta koskien, jotta voimme taata sinun ja henkilökuntamme turvallisuuden. Pidämme sinut ajan tasalla tilanteen muuttuessa. Toivotamme sinulle ja perheellesi kaikkea hyvää, pitäkää toisistanne huolta!

Toivotamme sinulle ja perheellesi kaikkea hyvää, pitäkää toisistanne huolta! 💚

Asiakaspalvelumme yhteystiedot:

Palveluajat: ma 9-17, ti-fre 8-16 Puhelimitse: 02 454 5400 Sähköpostitsepartel(at)partel.fi