fbpx

KULUTTAJAT | YRITYKSET | TALOYHTIÖT

Partel sponsoroi 2023

Sponsoroinnin hakuaika vuodelle 2023 on umpeutunut. Olemme mukana tukemassa paikallisia yhdistyksiä, työryhmiä ja henkilöitä Paraisilla ja lähiseudulla. Tuemme pääsääntöisesti nuorisotoimintaa, niin urheilun, kuin kulttuurin merkeissä, sekä muita yhteiskuntapositiivisia toimintoja, tapahtumia ja hankkeita.

Meille on tärkeää olla mukana tukemassa erilaisia toimijoita ja pyrimme päätöksessämme huomioimaan yhteiskunnan kokonaisuudessaan. Haluamme myös huomioida marginaalitoimintaa vakaampien toimijoiden ohella. Päätöksessä huomiomme kokonaisuuksia, mikäli hakemuksia tulee samalta toiminta-alueelta. Partelin sponsoroinnin esilletuominen on tärkeää osaa päätöksentekoa.

Sponsoroinnin hakuaika tälle vuodelle oli 28.2.2023 asti. Seuraavan kerran sponsorointia voi hakea helmikuussa 2024. Mahdolliset kysymykset tulee lähettää osoitteeseen partel@partel.fi tai soittamalla 02 454 5400.

Kaikki vuoden 2023 hakemukset käydään läpi maaliskuun aikana, ja pyrimme antamaan päätökset viimeistään huhtikuun alussa. Päätös lähetetään sähköpostitse.