fbpx

KULUTTAJAT | YRITYKSET | TALOYHTIÖT

KuituTaloyhtiöön

KuituTaloyhtiöön

Taloyhtiö päättää yhtiökokouksessa kuituliittymän hankinnasta yhteisesti koko taloyhtiölle. Mikäli taloyhtiössä on jo kuituyhteys, niin asukkailla on valittavana runsaasti lisäpalveluita! Jos taloyhtiössä ei vielä ole kuituyhteyttä kannattaa isännöitsijän ja puheenjohtajan olla meihin yhteydessä, jolloin kuituliittymän hankinta saadaan vireille.

Kuitu nostaa koko taloyhtiön ja asuntojen arvoa sekä halukkuutta, oli sitten kyseessä vuokra- tai omistusasunto.

Kuitu turvaa elämisen perustarpeen!

Kuitu takaa vakaan ja turvallisen tietoliikenneyhteyden valtavalla kapasiteetilla, mikä helpottaa arkea ja tuo laatua elämään. Kuidun kautta asukkaat pääsevät sujuvasti nauttimaan markkinoiden parhaista digitaalisista palveluista!

Hyvin toimiva tietoverkko kuuluu nykyään jokaisen talouden perustarpeisiin sähkön, lämmityksen ja veden rinnalla. Kotien tiedonsiirtotarpeet kasvavat räjähdysmäisesti  mm. televisio- ja verkkopalvelujen kehittyessä.  Kuituyhteydellä voidaankin varmistaa luotettavat ja häiriöttömät yhteydet. Tieto siirtyy valokuitukaapelissa valon muodossa, joten suuretkaan etäisyydet tai poikkeukselliset sääolot, kuten ukkonen, eivät vaikuta sen toimintaan.

Parnet KuituTaloyhtiöön -liittymän avulla kaikki taloyhtiön asukkaat saavat kodin tietoliikennepalvelut samassa paketissa vaivattomasti ja nopeasti. Asukkaat voivat tilata liittymäänsä lukuisia lisäpalveluita makunsa mukaan.

Kuituyhteys nostaa taloyhtiön asuntojen arvoa:

  • Mahdollistaa erittäin nopeat internet-yhteydet (jopa 500/100M).
  • Voit nauttia nykyisistä ja tulevista palveluista ilman päivityksiä ja laitehankintoja.
  • Lähes rajaton kapasiteetti tulevaisuuden palveluille kuten ip-tv:lle, videopuheluille, hoivapalveluille, videoiden nettivuokraamiselle sekä kuva- ja videotiedostojen jaolle.
  • Riittävästi tehoa suurienkin tiedostojen varmentamiselle ja tallentamiselle.
  • Asuntoja ostettaessa tai vuokratessa etusijalla ovat asunnot joissa on kuituyhteys.

Parnet KuituTaloyhtiöön -liittymä sisältää jokaiseen asuntoon:

  • Taloyhtiön valitseman perusnopeuden: 10/10M, 25/10M, 50/10M, 100/20M.

Lisäpalvelut, joita asukkaana voit tilata asuntokohtaisesti:

  • Nopeampi nettiyhteys: Parnet KuituHuoneistoon 25/10M, 50/10M, 100/20M, 200/50M eller 500/100M.
  • TV-sisältöä maun mukaan: valittavana on erittäin runsas kanavapakettitarjonta.

Parnet KuituTalonyhtiöön -liittymän liittymismaksu 1790 €

Kannattaa seurata myös kuparipalveluiden päättymistä Paraisten keskustan alueella, jotta taloyhtiö ei jää ilman palveluita.

Strategiamme mukaan Paraisten keskusta on kokonaan kuidutettu vuoteen 2020 mennessä ja kupariverkon kautta tulevat palvelut päättyvät samalla kun alue on kuidutettu.

Myyntimme auttaa kaikissa taloyhtiösi liittymäasioissa, yritykset(at)partel.fi tai 02 454 5400! Ota yhteyttä niin kerromme lisää!