fbpx

KONSUMENT | FÖRETAG | HUSBOLAG

Välkommen på fiberinfo 5.5

Välkommen till Partels fiberinfokväll torsdagen den 5.5.2022 kl. 18 i Pargas stadshus, fullmäktigesalen Bryggan, 3:e vån. Vi berättar mer om våra Fiberstödprojekt och hoppas att du kan delta!

Du kan anmäla dig till vårt fiberinfo här eller genom att kontakta vår kundbetjäning 02 454 5400 / partel@partel.fi. Du får gärna i samband med anmälan ställa eventuella frågor beträffande Fiberstödprojektet som besvaras under fiberinfokvällen. Sista anmälningsdag är 3.5.

Partel har beviljats EU-stöd för fiberutbyggnad till 16 områden i Pargas under åren 2022–2024. På fiberinfokvällen presenteras Fiberstödprojekten i korthet.  Vi berättar även om skillnaden mellan en fast fiberanslutning och ett trådlöst mobilbredband och så besvarar vi mer än gärna alla frågor som du kan tänkas ha eller kommer på under kvällen. Fiberinfokvällen är öppen för alla som har en fastighet på de planerade områdena. Du kan kontrollera din fastighets tillgänglighet här eller via vår kundbetjäning. Du kan även lämna in en FiberHem -beställning under kvällen.