fbpx

KONSUMENT | FÖRETAG | HUSBOLAG

Kom och jobba hos oss!

Kom och jobba hos oss!

Vill du vara med och utveckla skärgården? Partel har nya intressanta projekt på kommande i Pargas skärgård och på landsbygden! Därför behöver vi nu få förstärkning till vårt team och anställer nu fyra nya supertyper till detta.
Vi anställer:

Nätövervakare
– Arbetsuppgifterna som nätövervakare är i huvudsak att utveckla och underhålla fibernätssystem i samarbete med vår övriga personal. Du är även i regelbunden kontakt med både kunder och underleverantörer och dessutom stöder du vår försäljning i kartläggnings- och offertskeden.

Nätverkschef
– Som nätverkschef fungerar du som chef för din affärsverksamhetsenhet samt ingår i företagets ledningsgrupp. Du ansvarar för att målsättningarna förverkligas och att affärsverksamheten utvecklas. Arbetsuppgifterna förutsätter även att du trivs ute på fältet, kan kommunicera med intressenter samt kan leda möten.

Systemspecialist

– Som systemspecialist är dina huvuduppgifter att utveckla och upprätthålla de system du ansvarar för tillsammans med vår övriga tekniska personal. Dessutom är du regelbundet i kontakt med våra kunder och stöder vår försäljning i kartläggnings – och offertskeden.

Teknisk kundrådgivare
– Som teknisk kundrådgivare är dina huvuduppgifter att ge råd åt våra kunder, att utreda felanmälningar i samarbete med vår tekniska avdelning samt att besvara felanmälningarna. Dessutom deltar du i kundbetjäningsarbetet såväl ansikte mot ansikte, per e-post och telefon samt via våra andra kanaler och gör även hembesök vid behov. Dokumentering av förda diskussioner med kunderna är även mycket viktigt.

Är du den vi letar efter? Lämna in din ansökan senast 28.1.2022!

Läs mer om befattningarna här!