KULUTTAJAT | YRITYKSET | TALOYHTIÖT

Partel Puhelin

Partelilta saat nykyaikaiset puhelinratkaisut kotiisi ja mökille. Perinteisen lankapuhelimen aikakausi on jo loppusuoralla mutta tarjoamme sinulle, joka haluat pitää vanhan lankaliittymänumerosi nykyaikaisen vaihtoehdon, PartelKotipuhelin.

PartelKotipuhelin on DNA:n verkossa toimiva mobiililiittymä joka voidaan käyttää pöytä-gsm-laitteessa tai tavallisessa matkapuhelimessa. Voit säilyttää vanhan lankapuhelinnumerosi kun liittymä siirretään mobiiliverkkoon.

Liittymän käyttöönotto on helppo ja huoleton! Partelilta saat gsm-pöytäpuhelimen joka on varustettu SIM-kortilla. Kun siirrät vanhan Partel Plus-liittymäsi PartelKotipuhelimeksi asennamme liittymän käyttövalmiiksi ja kytket vain pöytä-gsm-laitteesi asunnon sähköpistorasiaan. Voimme myös tarpeen tullen tulla kotiisi maksulliselle palvelukäynnille auttamaan asennuksessa, mikäli tarvetta on.

Tarjoamme myös muita mobiililiittymiä niin Telian kuin DNA:n verkossa. Autamme ilomielin jos tarvitset apua liittymän valinnassa – ota yhteyttä 02 454 5400 tai partel(at)partel.fi!

Onko sinulla lankapuhelin?