fbpx

KONSUMENT | FÖRETAG | HUSBOLAG

Partel

Skärgårds Reklam

Skärgårds Reklam är en liten men effektiv reklambyrå som erbjuder ett brett utbud tjänster. Huvudtanken är “för en vackrare skärgård”.

Lasse Andersson har över 10 års erfarenhet av att skapa reklam i olika format både för små och stora företag. Via Skärgårds Reklam jobbar han med bl.a. marknadsföring, grafisk utformning, reklamfotografering, videoanimering och videofilmer. Via Studio Strandvägen erbjuder han fotograferingstjänster också för privatkunder.

Lasse berättar om samarbetet med Partel
”Jag prioriterar alltid att samarbeta med lokala företag och tycker att det är viktigt för ett hållbart samhälle. Oftast sparar det också tid och kostnader tack vare nära läge som möjliggör en smidig och snabb kontakt. Mitt samarbete med Partel började för flera år tillbaka via Pargas stads Ungdomsshow. Vi planerade reklamfilm tillsammans med ungdomarna och jag animerade reklamfilmen. Samarbetet fortsatte senare med flera reklamfilmer, reklambilder och andra trycksaker. Idag ansvarar jag om Partels marknadsföring tillsammans med ett team från personalen.

Partel är en modern och nytänkande samarbetspartner som både inspirerar mig och ger möjligheten att pröva på något nytt. Jag försöker alltid utvecklas med att utmana mig själv vid varje projekt, på det viset hålls inspirationen och kreativiteten igång.” 

Bekanta dig med Lasses tjänster på www.skargardsreklam.fi. 

Ett av projekten har bland annat varit att designa en 125-års “logo” för Partels jubileumsår.