fbpx

KULUTTAJAT | YRITYKSET | TALOYHTIÖT

KuituYritykseen

Hyvin toimiva tietoliikenneverkko varmistaa yhtiön toiminnan

Yritysliiketoiminta digitalisoituu yhä enemmän ja jokainen yritys tarvitsee toimivan internetyhteyden. Partelin kuituliittymä varmistaa yritykselle nopean, sujuvan ja luotettavan yhteyden. Valitse teidän yritystoiminnan sopivin KuituYritys – liittymä; Business, Small Business tai Business Lite.

Kuituliittymässä on monta etua. Kuitutekniikka tarjoaa tehokkaan, nopean ja vakaan internetyhteyden. Kuituliittymän nopeus on aina luvattu nopeus ja jakautuu vain sisäisesti yrityksen laitteiden kesken – nopeuteenne ei vaikuta alueen muiden käyttäjien määrä. Kuidun luotettavuus on korkeatasoinen, koska kuitukaapeli on kaivettu maan alle, joten näin ollen siihen ei kohdistu ulkoisia vaikuttajia kuten esim. haastavat sääolosuhteet. Partel on paikallisena kuitutoimittajana aina lähelläsi, mikäli odottamattomia ongelmia kuitenkin ilmenisi.

BUSINESS

Business sopii erinomaisesti yrityksille, joilla on korkeammat vaatimukset IP-osoitteille, verkkoyhteyksien valvonnalle ja palvelutasolle. Kuitukaista nopeudet ovat symmetrisiä eli lähetys- ja latausnopeudet ovat samat, esimerkiksi 200/200 Mbit/s.

SMALL BUSINESS

Small Business on edullinen liittymä kiinteällä IP-osoitteella. Soveltuu hyvin hieman kevyemmälle internetin käytölle.

Mikäli toivot kuituliittymän kotikonttorille tai olet yksityisyrittäjä niin Business Lite voisi olla sinulle sopiva yritysliittymä.

Ota yhteyttä niin räätälöimme ratkaisun juuri sinun yritykselle

02 454 5400 tai yritykset(at)partel.fi!

https://youtu.be/BL_ascMmJE8
https://youtu.be/Ejj_gVBcP2Y