fbpx

KONSUMENT | FÖRETAG | HUSBOLAG

FiberFöretag

Ett välfungerande datanät säkrar företagets verksamhet

Företagsverksamheten digitaliseras allt mer och därmed behöver varje företag en fungerande internetförbindelse. Partels fiberanslutning garanterar att företaget har en snabb, smidig och pålitlig förbindelse. Välj den FiberFöretag – anslutning som passar er företagsverksamhet bäst; Business, Small Business och Business Lite.

Fördelarna med en fiberanslutning är många. Fibertekniken erbjuder en internetanslutning som är effektiv, snabb och stabil. Hastigheten på fiberanslutningen är alltid den utlovade och delas enbart internt mellan företagets apparater – er hastighet påverkas inte av hur många andra som använder internet samtidigt på området. Driftsäkerheten på fiberanslutningen är mycket hög eftersom fiberkabeln är ligger skyddad i marken och påverkas inte av ens extrema väderförhållanden. Partel är en lokal fiberleverantör och finns därmed nära till hands ifall något oförutsett trots allt skulle inträffa.

BUSINESS

Business lämpar sig utmärkt för företag med större krav på IP-adresser, övervakning av linje och SLA samt snabbare betjäning. Fiberbands hastigheterna är symmetriska dvs. samma uppladdnings- och nedladdningshastighet, till exempel 200/200 Mbit/s.

SMALL BUSINESS

Small Business är en förmånlig anslutning med en fast offentlig IP-adress. Lämpar sig bra för lite lättare internetanvändning.

Har du ett hemmakontor eller är ett enmannaföretag så kan Business Lite företagstjänsten vara ditt alternativ.

Kontakta oss så skräddarsyr vi en lösning just för ditt företag

02 454 5400 eller foretag(at)partel.fi!

https://youtu.be/BL_ascMmJE8
https://youtu.be/Ejj_gVBcP2Y