fbpx

KONSUMENT | FÖRETAG | HUSBOLAG

Åbolands Fastigheter

Åbolands Fastigheter

Åbolands Fastigheter är en disponent- och fastighetsförmedlingsbyrå som verkat i Pargas sedan år 1992. Verkställande direktör och ägare Rabbe Holmberg berättar att man numera verkar i den egna fastigheten, det gamla Konstra-huset som det kallas i folkmun. Här huserar förutom företagets egna personal på sju personer även femton andra företag som hyr in sig. 

– Vad gäller fastighetsförmedlingen så har vi hela skärgården ända från Kimito till Iniö och även utanför de ramarna jobbar vi. Då det gäller disponentsidan så är våra objekt ett drygt 50-tal objekt här i Pargas centrum, säger Holmberg.   

Fiber och snabba kontakter är viktigt i husbolag. Vi rekommenderar Partels fiber för att höja husbolagets värde och förbättra boendemiljön. Det finns en efterfrågan på fiber också på fritidsbostadsmarknaden, eftersom det bidrar till en levande skärgård. Kunderna köper gärna stugor med fiber och bra förbindelser. 

Åbolands Fastigheter är beroende av snabba kontakter till kunderna och då finns Parcalls svarstjänst till hands. Partels Parcall Contact-Center svarar på företagets samtal då de egna anställda är ute på fältet eller är upptagna. Kundkontakterna hanteras direkt av Parcall och vidarebefodras till Åbolands Fastigheter och kunden får så tillvida personlig service.  

– Vi är ofta ute på fältet och då är det alltid någon som svarar i telefonen och vi får meddelande från Parcall då att ta kontakt och det har fungerat bra. Vi är nöjda med den servicen, fortsätter Holmberg.   

På Åbolands Fastigheter uppskattas samarbetet med Partel. Lokala företag och bekanta ansikten gör det lätt att hålla kontakten.   

– Samarbetet med Partel har nog fungerat riktigt bra. Vi är nära varandra här och känner varandra, avslutar Holmberg nöjt och gratulerar Partel till de 130 åren! 

Vi på Partel är glada att kunna erbjuda tillförlitiliga företagstjänster till Åbolands Fastigheter och övriga företag i vår skärgård – nu och i framtiden!   

Se också vår samarbetsvideo här nedan!