fbpx

KULUTTAJAT | YRITYKSET | TALOYHTIÖT

Parcall

Teemme yrityksesi arjesta helpompaa.

Parcall tarjoaa yrityksille kaikenkattavat vastauspalvelut. Asiakaskuntaan kuuluu niin pieniä kuin suuriakin yrityksiä ja yhdistyksiä. Palvelut räätälöidään tapauskohtaisesti yrityksen koon, toimialan ja tarpeideiden mukaisiksi. Palvelutarjontaan kuuluu m.m. puheluiden välitys sekä soittopyyntöjen ja tilausten vastaanotto. Meidän kautta hoituu myös skannaus sekä postinkäsittely eri tarpeiden mukaisesti.

Vastaamme yrityksen kutsunumeroon sovitulla tavalla ja puhelu välitetään tarvittaessa toiveidenmukaisesti eteenpäin. Vastauspalveluun voi liittää myös esim. tilausten vastaanoton, ajanvarauksen tai muita vastaavia palveluita. Parcallin vastauspalvelu sopii mainiosti myös tilapäiseen käyttöön esimerkiksi lomien, koulutusten tai palaverien ajaksi.

Vastaus

Helpompaa arkea vastauspalvelulla

Parcallin vastauspalvelu on kehitetty tekemään yrityksesi arjesta joustavampaa ja helpompaa. Koulutettu henkilökuntamme vastaa yrityksesi puheluihin suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi aina tilanteen mukaan. Huolehdimme vastaamisesta vuoden ympäri arkisin klo 8-17. Välitämme soittopyynnöt ja muut viestit sinulle sopivalla tavalla sekä kerromme halutessasi tavoitettavuustietosi soittajalle. Puhelut voidaan ohjata Parcalliin mistä päin Suomea tahansa – ja vaikka ulkomailta.

Vastauspalvelu sopii erinomaisesti myös tilapäiseen ja satunnaiseen tarpeeseen, esimerkiksi työmatkan, palaverin, ruuhkahuippujen ja sairaus- tai kesäloman ajaksi. Voit ilmoittaa poissaolostasi kätevästi soittamalla, tekstiviestillä, sähköpostilla tai netissä.

Tarvittaessa huolehdimme myös yrityksesi ajanvarauksesta ja tilausten vastaanotosta sovitun mukaisesti. Vastauspalvelu on saatavissa erikseen tai vaihdepalveluun yhdistettynä.

Ajanvaraus

Parcallin ajanvarauspalvelu on kätevä ratkaisu yrityksille, jotka eivät itse ehdi aina vastaanottaa varauksiaan. Mikäli yrityksellä on käytössä oma ajanvarausjärjestelmä, Parcall voi hyödyntää sitä ja vastaanottaa varaukset puolestanne sekä toimittaa ne teille sovitulla tavalla – kätevimmin tämä käy jos ajanvarausohjelma on netissä, johon myös Parcall voi kirjautua. Vastaanotamme esimerkiksi ajanvarauksia kampaamoille, varaamme lähtöjä golfkentälle sekä ilmoittautumisia asiakastapahtumiin yms. Ajanvaraus räätälöidään aina yrityksen tarpeiden mukaisesti. Palvelemme arkisin klo 8-17 suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Postinvälitys

Parcallin posti-, skannaus- ja fax-palvelut helpottavat tiedonkulkua ja auttavat erityisesti silloin, kun yrityksen toimistolla ei käydä päivittäin.

Posti- ja skannauspalvelussa huolehdimme yritykseesi tulevasta postiliikenteestä: posti kannetaan Parcalliin ja ilmoitamme saapuneista posteista (ei mainoksista) joko tekstiviestillä tai sähköpostilla sovitun mukaisesti. Toimitamme halutut postit, esimerkiksi tilaukset ja laskut, skannattuina sähköpostiisi välittömästi niiden saapumispäivän aikana.

Halutessasi myös yrityksesi faksit voidaan ohjata Parcalliin. Skannaamme tärkeät faksit ja lähetämme ne sähköpostiisi.

Postinvälityspalveluiden tilaaminen ja käyttö eivät edellytä yritykseltä muiden Parcallin palveluiden käyttöä.

Tilausten vastaanotto

Parcallin tilauspalvelu palvelee kun yrittäjä itse tai oma henkilökunta on estynyt vastaanottamaan tilauksia. Tilauksia voidaan ottaa puhelimitse, sähköpostilla tai faxina. Tilauksia välitämme eteenpäin joko sähköpostitse tai netin välityksellä yrityksen oman tilauspalvelun kautta. Vastaanotamme esimerkiksi huoltopyyntöjä ja tuotetilauksia erikokoisille yrityksille ympäri Suomea. Tilauspalvelu räätälöidään aina yrityksen tarpeiden mukaisesti. Palvelemme arkisin klo 8-17 suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Palvelemme mielellämme kaikissa yrityksen yhteydenpitoon liittyvissä kysymyksissä.

Malmikatu 6, 21600 Parainen
Puh. (02) 454 1111
Sähköposti: parcall(at)parcall.fi

Turun Konekeskus