fbpx

KULUTTAJAT | YRITYKSET | TALOYHTIÖT

Parcall Contact-Center

Keskity olennaiseen – vastaamme puolestasi!

Parcall on pieni ja tehokas asiakaspalvelukeskus, joka tarjoaa räätälöityjä vastaus- ja yhteyspalveluja laajasti, niin pienille, kuin suuremmillekin yrityksille ja yhteisöille melkein 30 vuoden kokemuksella. Yrityksellä on juurensa Paraisten saaristokaupungissa, mutta palvelemme valtakunnallisesti.

Helpota arkeasi sujuvammalla ja paremmalla asiakaspalvelulla samalla kun varmistat itsellesi kaikkien potentiaalisten asiakaskontaktien talteenottoa! ✔

Vastaamme yrityksen kutsunumeroon sovitulla tavalla ja puhelu välitetään tarvittaessa toiveiden mukaisesti eteenpäin. Vastauspalveluun voi liittää myös esim. tilausten vastaanoton, ajanvarauksen tai muita vastaavia palveluita. Parcallin vastauspalvelu sopii mainiosti myös tilapäiseen käyttöön esimerkiksi lomien, koulutusten tai palaverien ajaksi.

Vastaus

Helpompaa arkea vastauspalvelulla.


Parcallin vastauspalvelu on kehitetty tekemään yrityksesi arjesta joustavampaa ja helpompaa. Koulutettu henkilökuntamme vastaa yrityksesi puheluihin suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi aina tilanteen mukaan. Huolehdimme vastaamisesta vuoden ympäri arkisin klo 8-17. Välitämme soittopyynnöt ja muut viestit sinulle sopivalla tavalla sekä kerromme halutessasi tavoitettavuustietosi soittajalle. Puhelut voidaan ohjata Parcalliin mistä päin Suomea tahansa – ja vaikka ulkomailta.

Vastauspalvelu sopii erinomaisesti myös tilapäiseen ja satunnaiseen tarpeeseen, esimerkiksi työmatkan, palaverin, ruuhkahuippujen ja sairaus- tai kesäloman ajaksi. Voit ilmoittaa poissaolostasi kätevästi soittamalla, tekstiviestillä, sähköpostilla tai netissä.

Tarvittaessa huolehdimme myös yrityksesi ajanvarauksesta ja tilausten vastaanotosta sovitun mukaisesti.

Ajanvaraus

Parcallin ajanvarauspalvelu on kätevä ratkaisu yrityksille, jotka eivät itse ehdi aina vastaanottaa varauksiaan. Mikäli yrityksellä on käytössä oma ajanvarausjärjestelmä, Parcall voi hyödyntää sitä ja vastaanottaa varaukset puolestanne sekä toimittaa ne teille sovitulla tavalla – kätevimmin tämä käy jos ajanvarausohjelma on netissä, johon myös Parcall voi kirjautua. Vastaanotamme esimerkiksi ajanvarauksia kampaamoille, varaamme lähtöjä golfkentälle sekä ilmoittautumisia asiakastapahtumiin yms. Ajanvaraus räätälöidään aina yrityksen tarpeiden mukaisesti. Palvelemme arkisin klo 8-17 suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Postinvälitys

Parcallin posti-, skannaus- ja fax-palvelut helpottavat tiedonkulkua ja auttavat erityisesti silloin, kun yrityksen toimistolla ei käydä päivittäin.

Posti- ja skannauspalvelussa huolehdimme yritykseesi tulevasta postiliikenteestä: posti kannetaan Parcalliin ja ilmoitamme saapuneista posteista (ei mainoksista), joko tekstiviestillä tai sähköpostilla sovitun mukaisesti. Toimitamme halutut postit, esimerkiksi tilaukset ja laskut, skannattuina sähköpostiisi välittömästi niiden saapumispäivän aikana.

Postinvälityspalveluiden tilaaminen ja käyttö eivät edellytä yritykseltä muiden Parcallin palveluiden käyttöä.

Tilausten vastaanotto

Parcallin tilauspalvelu palvelee kun yrittäjä itse tai oma henkilökunta on estynyt vastaanottamaan tilauksia. Tilauksia voidaan ottaa puhelimitse, sähköpostilla tai faxina. Tilauksia välitämme eteenpäin joko sähköpostitse tai netin välityksellä yrityksen oman tilauspalvelun kautta. Vastaanotamme esimerkiksi huoltopyyntöjä ja tuotetilauksia erikokoisille yrityksille ympäri Suomea. Tilauspalvelu räätälöidään aina yrityksen tarpeiden mukaisesti. Palvelemme arkisin klo 8-17 suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Palvelemme mielellämme kaikissa yrityksen yhteydenpitoon liittyvissä kysymyksissä.

Malmikatu 6, 21600 Parainen
Puh. (02) 454 1111
parcall(at)parcall.fi

Turunmaan Kiinteistöt

Turun Konekeskus